Vertel    je   verhaal

Even voorstellen....

Ik ben Maaike Wigger, getrouwd en moeder van twee lieve kinderen. 
Ik ben van huis uit leerkracht en werk sinds 2008 in het onderwijs. Tot de zomer van 2018 was ik werkzaam op Vrije Scholen in Zutphen. Sinds het najaar van 2018 ben ik aan de slag gegaan als invaller en werk ik ook op de Vrije School Almelo. 

Zoals velen had ik ook al jaren de stille wens om voor mezelf te beginnen. Maar wat wilde ik dan gaan doen? Na jaren sudderen, vele gesprekken en inspirerende wandelingen kwam ik er dan toch achter. En zelfs dat originele plan is sindsdien alweer veranderd. :) 

Ik heb veel hobby's: haken, borduren, Zentanglen, servies stippen, lezen, puzzelen en ga nog maar even door. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en wilde altijd al graag iets met die creativiteit doen in combinatie met werk. Op de Vrije School kan ik veel van die creativiteit kwijt, maar voor mezelf beginnen was toch nog steeds een wens. 

En hoe kan ik mijn twee talenten, creativiteit en lesgeven, nu beter combineren dan bij het geven van workshops? Niks fijner dan je eigen kennis doorgeven aan anderen en die enthousiasmeren voor een creatieve bezigheid. Om hen misschien zo de kans te bieden een nieuwe hobby te ontdekken. Voor wat rust in deze hectische tijden.